dijous, 18 de febrer del 2016

Carnavals a San Antonio de Pichincha

Un cap de setmana vam anar a San Antonio de Pichincha que és un poble prop de Quito a on viu la Gabriela, una amiga de la mami. Allà vam jugar a Carnavals amb el José i uns amics. A l’Equador el Carnaval es juga llençant aigua, amb globus i pistoles de joguines. També es pot jugar amb “cariocas” (que és com escuma de colors).



A San Antonio de Pichincha hi ha un monument per assenyalar la meitat del món a on van tots els turistes (però nosaltres no vam anar).
El diumenge a la tarda vam anar de sorpresa a casa d’uns amics dels meus pares que abans havien viscut a Caldes de Montbui. Quan vam arribar a la casa començaven a jugar a un joc de cartes equatorià. Ens van explicar les instruccions i el papi i jo vam començar a jugar. Però vam perdre més diners dels que havíem apostat.


Els amics havien preparat un pastís per berenar, i com era l’aniversari de l’Isaac vam aprofitar i va bufar les espelmes.

Quan vam tornar a casa vam passar per una perruqueria per tallar-li els cabells a l’Isaac. Va estar plorant tota l’estona però amb el seu pentinat nou va quedar molt divertit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada