dijous, 14 de gener del 2016

Ens instal·lem a Quito

L'Erika i el Fausto que són uns amics de la mami ens van deixar estar a la seva casa de Quito que tenia molt espai per jugar. Hi havia un jardí i 3 habitacions. I a la que dormíem nosaltres hi havien molts jocs que ens havia preparat la mami i l’Erika abans de que arribéssim.
A la casa hi ha 3 gossos: el Sam, la Lola i el Tomás. També hi ha 7 gats (que no em recordo com es diuen) i 2 ocells que es diuen Natalie i Amelie.





Els primes dies a Quito anàvem a acompanyar a la mami a l’hospital, ja que es va fer un esquinç i havia de fer recuperació. Llavors  anàvem al “Parque De La Mujer” que estava a prop de l’hospital o a un dels molts parcs que té la ciutat, com el Metropolitano, la Carolina o el parc de Guápulo...
També vam visitar una mica la ciutat. I vam anar al centre històric, al Yaku (museu de l’aigua), al museu de la ciutat i al Museu de Cera que és un museu on s’explica com eren les coses abans a l’Equador. Hi ha molts ninos de cera i vam veure una presó de com era abans i era molt horripilant i feia por de veritat. També vam veure com es reunien els senyors que van fer la República. 




També a una exposició de dinosaures i al “Vivarium”, que és un zoo a on hi ha serps, caimans, camaleons i tortugues que es troben a l’Equador.
Una nit vaig anar amb el papi a un concert de guitarres i després vam anar a sopar una "salchipapa" i hotdog*, i per tornar vam agafar el trole.

També vam anar a una festa àrab i em van regalar un mocador.    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada