dilluns, 18 de gener del 2016

Els parcs de Quito

A Quito hi ha molts parcs a on la gent hi va molt, sobretot els caps de setmana. Són molt xulos i  hi ha molts jocs*.
Quasi cada dia hem anat al “Parque De La Mujer” perquè està al costat de l’hospital on ha anat la mama a recuperació del peu.



Hi ha un parc que es diu “La Carolina”, a on també hem anat sovint. Allà està el Vivàrium, que és com un zoològic a on hi ha caimans, papallones, camaleons, iguanes, tortugues i molts tipus de serps. A aquest parc vam veure  una exposició de dinosaures i dracs dels temps prehistòrics.  
Un diumenge vam anar al parc de Guápulo, que és un poblet molt petit que està dins de Quito.  Aquest parc em va encantar perquè  hi havia un tirulina a la que vaig estar pujant tota la estona.
També vam anar a el parc de Bicentenario que està al costat de la casa a on vivim. Aquest parc era un antic aeroport i vam veure la pista d’ avions.


El Metropolitano és un parc que és el més gran de Quito. Allà vam anar dos vegades. Un dia vam veure “llames” que es un animal que viu als Andes.  Té un coll molt llarg, té molta llana al cos,  i és com una mescla entre ovella i girafa.   Un altre dia vam fer un pic-nic. Hi havia un laberint que tenies que arribar fins al mig. I jo i el papi vam arribar. que vaig estarm va encantar perquins de Quito que es diu Gu

Un dia que volíem pujar al Telefèric hi havia tanta gent que no vam poder pujar.  Llavors vam decidir anar al Vulcano Park que és un parc d’atraccions de Quito i ens vam divertir molt.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada